Administratief / kantoor medewerker

Voor 1 of 2 dagen in de week (8-16 uur).

Wie zijn wij?

De Regelaar is een adviesbureau voor de entertainmentbranche, maar eigenlijk houden we niet zo van de term adviseur. Wij werken graag mee met organisatoren (groot en klein) en andere partijen in de branche om hun project mogelijk te maken. Daarbij begeleiden we het proces op (met name) het gebied van vergunningen en veiligheid, in de brede zin.

Naast deze activiteiten ondersteunen we ook de branche. Zo is het kenniscentrum van de Vereniging Van EvenementenMakers op ons kantoor gevestigd. Daarnaast werken we ook nog voor Stichting Kwaliteit Evenementen Nederland (SKEN), de belangenvereniging op het gebied van frequentieruimte in Nederland (PMSE) en nog een aantal andere belangenorganisaties.

Wij houden ervan om theorie en praktijk te combineren. Dat betekent dat we soms op een evenementen staan als veiligheidscoördinator, maar ook bijvoorbeeld workshops geven / meedenken over nieuwe regels voor evenementen op landelijk of lokaal niveau / de vergunning regelen voor die mooie nieuwe ‘place making’ locatie in de nieuwe wijk.

Zeer divers werk dus, waarbij heel veel verschillende aspecten van de entertainmentbranche komen kijken.

Waar zijn we naar op zoek?

Iemand die bij ons op kantoor het team kan ondersteunen. Dat betekent onder andere het voeren van de boekhouding, het bestellen van kantoorartikelen en het reserveren van workshopruimtes.

Verder zal de medewerker ook helpen bij de taal-correctie van plannen en andere geschreven stukken. Daarnaast zijn er enkele keren per kwartaal vergaderingen waarbij de medewerker zal notuleren.

Verder zijn we een klein en flexibel kantoor en is er zeker ruimte voor ontwikkeling en het uitbreiden van het takenpakket. Bijvoorbeeld op het gebied van ICT, het maken van tekeningen in AutoCAD, het beheer van (verhuur)materiaal en nog veel meer.

Er staat een tweede vacature open voor een adviseur/projectmedewerker. Het is mogelijk beide functies te combineren.

Kwaliteiten van de kandidaat

Vereiste kwaliteiten:

  • kan zowel goed zelfstandig als in een team werken
  • goede communicatievaardigheden
  • kan secuur werken
  • kan stukken corrigeren op taal

Kwaliteiten die een pre zijn:

  • affiniteit met de entertainmentindustrie
  • kennis van Minox (boekhoudprogramma)
  • E achter B rijbewijs
  • AutoCAD tekenen
  • kan (Wordpress) websites bouwen of onderhouden

Contact

Heb je vragen over de vacature? Twijfel je of je voldoet aan de eisen voor de functie, neem dan laagdrempelig contact op met ons via vacature@regelaar.nl.

Wil je direct solliciteren stuur dan direct je CV en een (korte) motivatie brief naar vacature@regelaar.nl.Dan laten we je zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.